Takorautaportit ja -kaiteet Porista

Takorauta-aita PoriTakorautaportit ja kaiteet ovat näyttäviä, yksilöllisiä, kauniita ja kestäviä elementtejä. Kipinätuote valmistaa portit ja kaiteet toiveidesi mukaan ja toimittaa ympäri Suomen.

Kuvassa maan sisään upotettavat teräsrakenteet toimivat portin perustuksina. Myös muita asennustapoja voidaan käyttää, esim. tolpat voi valaa betoniin tai valmiiseen pylväänjalkaan.

Yksilöllistä ja huolellista käsityötä

Takorautaportti PoriKaikki kaiteemme ja porttimme tehdään huolella käsityönä, jolloin voimme tehdä jokaisesta portista ja kaiteesta juuri sellaisen kuin haluatte. Kaiteiden ja porttien korkeus on yleensä 100 cm, mutta myös muita korkeuksia voidaan tehdä tarpeen mukaan. Voimme tehdä asiakkaan toiveiden mukaan niin käyntiportteja, ajotieportteja, kaiteita kuin porraskaiteitakin

Portinsuunnitteluohjelma

Kun tilaat takorauta-aidan, -kaiteen tai -portin, voit suunnitella sen halutessasi itse suunnitteluohjelmallamme. Avaa ohjelma tästä!

Löydät lisää tekemiämme takorautakaiteita, -aitoja ja portteja Tehtyjä tilaustöitä -sivulta.

Tilaa takorautainen aita pihaasi!

Takorautainen rakenne on kaunis ja jämäkkä, ja sopii niin sisä- kuin ulkotiloihin. Tutustu ratkaisuihin, suunnittele mieleisesi  kaide tai portti ja ota yhteyttä! Hinnoista ja tilaamisesta löydät lisätietoja täältä.

Kiinnostuitko takorautatuotteista?

Tällä lomakkeella voit tehdä tilauksen varasto- tai mittatilaustuotteista, jättää muun tiedustelun tai antaa palautetta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Tehty Suomessa 

Kipinä-tuote on myös Facebookissa!