Takorautaportit ja -kaiteet Porista

Takorauta-aita PoriTakorautaportit ja kaiteet ovat näyttäviä, yksilöllisiä, kauniita ja kestäviä elementtejä. Kipinätuote valmistaa portit ja kaiteet toiveidesi mukaan ja toimittaa ympäri Suomen.

Portinsuunnitteluohjelma

Kun olet kiinnostunut tilaamaan takorauta-aidan, -kaiteen tai -portin, voit suunnitella haluamasi kuvion halutessasi itse suunnitteluohjelmallamme. Avaa ohjelma tästä!

Yksilöllistä ja huolellista käsityötä

Kaikki kaiteemme ja porttimme tehdään huolella käsityönä, jolloin voimme tehdä jokaisesta portista ja kaiteesta juuri sellaisen kuin haluatte. Kaikki portit ja kaiteet ovat erittäin vahvaa tekoa ja pintäkäsittelyn ansiosta ne ovat hyvin pitkäikäisiä. Kaiteiden ja porttien korkeus on yleensä 100 cm, mutta myös muita korkeuksia voidaan tehdä tarpeen mukaan. Voimme tehdä asiakkaan toiveiden mukaan niin käyntiportteja, ajotieportteja, kaiteita kuin porraskaiteitakin

Kuvassa oleva maan sisään upotettava, sinkitty teräsrakenne toimii portin perustuksina. Myös muita asennustapoja voidaan käyttää, esim. tolpat voi valaa betoniin tai kiinnittää valmiiseen pylväänjalkaan.

Löydät lisää tekemiämme takorautakaiteita, -aitoja ja portteja Tehtyjä tilaustöitä -sivulta.

Tilaa takorautainen aita pihaasi!

Takorautainen rakenne on kaunis ja jämäkkä. Se sopii niin sisä- kuin ulkotiloihin. Tutustu ratkaisuihin, suunnittele mieleisesi  kaide tai portti ja ota yhteyttä!

Takorautaportti Pori

Hinnasto

Portit ja kaiteet hinnoitellaan aina erikseen. Esimerkkihinnat ovat suuntaa antavia keskihintoja. Lopulliseen hintaan vaikuttavat käytettävät koristetikut ja kaiteen kokonaismäärä. Kun esimerkiksi kaidetta tehdään useampi metri tai useita kappaleita, metrihinta putoaa. Varminta onkin pyytää aina tarjous erikseen.

Puutarhaportti

Portit:

Ajoportti
ajoaukko 3,46 m (sis. portinlehdet
ja tolpat/ putket valmiisiin pylväisiin 2kpl)

n. 1900 - 2500 €

 

Puutarhaportti
noin 1m leveä (sis.tolpat)

alk. 250 €
Käyntiportti
noin 1m leveä (sis. tolpat) 
alk. 600 €

 

Karkeat hinnat kaiteille (korkeus 1 m):
Ilman ylä-ja alakoristetta taotusta putkesta:
- suora kaide
- rappukaide
1. metri
240 €/m
305 €/m
seuraavat
192 €/m
244 €/m
Ylä-ja alakoristeilla taotusta putkesta:
- suora kaide
- rappukaide
340 €/m
405 €/m
272 €/m
324 €/m

Kiinnostuitko takorautatuotteista?

Tällä lomakkeella voit tehdä tilauksen varasto- tai mittatilaustuotteista, jättää muun tiedustelun tai antaa palautetta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Aukioloajat

Ma:
9:0016:00
Ti:
9:0016:00
Ke:
9:0016:00
To:
9:0016:00
Pe:
9:0016:00
La:
12:0015:00

Tervetuloa tutustumaan kauniiseen myymäläämme.

Olemme auki myös sopimuksen mukaan.

Puh. 040 7688 127

Tehty Suomessa 

Kipinätuote on myös Facebookissa!