Skip to content

Aidat, kaiteet ja portit

Takorauta-aita Pori

Takorautaportit ja kaiteet ovat näyttäviä, yksilöllisiä, kauniita ja kestäviä elementtejä. Kipinä valmistaa portit ja kaiteet toiveidesi mukaan ja toimittaa ympäri Suomen.

Portinsuunnitteluohjelma

Kun olet kiinnostunut tilaamaan takorauta-aidan, -kaiteen tai -portin, voit suunnitella haluamasi kuvion halutessasi itse suunnitteluohjelmallamme. Avaa ohjelma tästä!

Yksilöllistä ja huolellista käsityötä

Kaikki kaiteemme ja porttimme tehdään huolella käsityönä, jolloin voimme tehdä jokaisesta portista ja kaiteesta juuri sellaisen kuin haluatte. Kaikki portit ja kaiteet ovat erittäin vahvaa tekoa ja pintäkäsittelyn ansiosta ne ovat hyvin pitkäikäisiä. Kaiteiden ja porttien korkeus on yleensä 100 cm, mutta myös muita korkeuksia voidaan tehdä tarpeen mukaan. Voimme tehdä asiakkaan toiveiden mukaan niin käyntiportteja, ajotieportteja, kaiteita kuin porraskaiteitakin.

Kuvassa oleva maan sisään upotettava, sinkitty teräsrakenne toimii portin perustuksina. Myös muita asennustapoja voidaan käyttää, esim. tolpat voi valaa betoniin tai kiinnittää valmiiseen pylväänjalkaan.

Löydät lisää tekemiämme takorautakaiteita, -aitoja ja portteja Tehtyjä tilaustöitä -sivulta.

 

Takorautaportti Pori

Tilaa takorautainen aita pihaasi!

Takorautainen rakenne on kaunis ja jämäkkä. Se sopii niin sisä- kuin ulkotiloihin. Tutustu ratkaisuihin, suunnittele mieleisesi  kaide tai portti ja ota yhteyttä!

Hinnasto

Portit ja kaiteet hinnoitellaan aina erikseen. Esimerkkihinnat ovat suuntaa antavia keskihintoja. Lopulliseen hintaan vaikuttavat käytettävät koristeet ja kaiteen kokonaismäärä. Varminta onkin pyytää aina tarjous erikseen.

Portit:
Ajoportti
ajoaukko 3,46 m (sis. portinlehdet
ja tolpat/ putket valmiisiin pylväisiin 2kpl)
n. 1900 – 2500 €
Puutarhaportti
noin 1m leveä (sis.tolpat)
alk. 250 €
Käyntiportti
noin 1m leveä (sis. tolpat)
alk. 600 €
Karkeat hinnat kaiteille (korkeus 1 m):
Ilman ylä-ja alakoristetta taotusta putkesta:
– suora kaide
– rappukaide
240 €/m
305 €/m
Ylä-ja alakoristeilla taotusta putkesta:
– suora kaide
– rappukaide
340 €/m
405 €/m

Aidat, kaiteet ja portit verkkokaupassa

0

Ostoskori