Skip to content

Portinsuunnitteluohjelma

Takorautakaiteet ja -portit oman makusi mukaan

Takorautakaiteet PoriKipinän suunnittelu­ohjelmalla voit suunnitella oman mieltymystesi mukaiset takorautakaiteet, -aidat ja -portit. Kokeile ohjelmaa ja lähetä tarjouspyyntö meille suunnitelmasi kera.

Käyttöohje:

Alla näet vaihtoehdot eri pystytangoista ja voit suunnitella, millaiselta porttinne/kaiteenne tulisi näyttämään. Voit lisätä tankoja kaiteeseen klikkaamalla jotakin tangoista. Kaiteen voi tyhjentää klikkaamalla ”Poista kaikki tangot” -painiketta ja viimeisen tangon voi poistaa painikkeesta ”Poista viimeinen tanko”. Koodi-kohdasta voi valita jonkun valmiista malleista.

Halutessasi voit myös kokeilla erilaisia ylä- ja alakoristevaihtoehtoja. Valitse haluamasi koriste klikkaamalla sitä ja aseta koriste joko ylä- tai alareunaan klikkaamalla pienoisportin ylä- tai alareunaa.

Löydettyäsi mieleisesi vaihtoehdon voit tulostaa mallin itsellesi tai lähettää kyselyn siitä suoraan meille sivun alaosan painikkeista. ”Tulosta aita” -painikkeesta saat valitsemasi version näkyviin uuteen ikkunaan, josta se on helppo tulostaa. ”Lähetä kysely/tarjouspyyntö” -painikkeesta aukeaa lomake uuteen ikkunaan suunnitelmasi kera. Täytä lomakkeeseen vähintään yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

HUOM! Tämä ohjelma soveltuu koristemuotojen ja kokojen hahmottamiseen sekä luonnosteluun. Ohjelma antaa jonkinlaisen käsityksen kaiteen mahdollisesta leveydestä, mutta luonnollisesti voimme tiivistää tai harventaa tankojen väliä siten, että haluttu leveys tai korkeus saavutetaan.

Lisää pystytanko:

A B C D E F G H

Valitse ylä-/alakoristeet:

S-koriste C-koriste
Yläkoristeet
Alakoristeet
24 cm
Koodi-valikosta voit valita myös jonkun valmiista malleista.
0

Ostoskori